Nyheder‎ > ‎Nyt‎ > ‎

Storskrald afhentes 25. august 2014

indsendt 5. aug. 2014 03.05 af Carsten Hougs Lind
Der er bestilt afhentning af storskrald til den 25. august 2014. De starter som regel tidligt, så storskraldet skal være stillet ud senest søndag den 24. august - og må tidligst stilles ud fra om fredagen den 22. august.
 
Denne gang forsøger vi os med at stille affaldet inde i gården til nr. 5, da det bliver en redelighed når det står på fortovet og fremmede bærer til uden tanke på reglerne for storskrald. Den nærmere placering bliver under vinduerne hos Peter og Jennie Olsen, da der ikke p.t. er plads foran transformatorskabet pga. jordbunken.
 
Agter man at stille effekter ud til storskrald bedes man nøje sætte sig ind i reglerne for storskrald. De kan læses på kommunens hjemmeside (klik her). På siden er det et link til særligt om etageboliger - læs også det dokument. Det er ikke sådan længere at renovationsfolkene blot fjerner rub og stub - er noget ikke som reglerne foreskriver, lades tingene blot tilbage. Og i det tilfælde anser formanden eller bestyrelsen det ikke som sin opgave at bruge tid og kræfter på at køre det efterladte på genbrugstationen.
 
Comments