Nyheder‎ > ‎Nyt‎ > ‎

Storskrald 3. april 2013

indsendt 14. mar. 2013 06.41 af Carsten Hougs Lind   [ opdateret 14. mar. 2013 06.53 ]
Der afhentes storskrald lige efter påske onsdag den 3. april 2013. Storskraldet placeres langs muren uden for porten v. nr. 4. Storskrald plejer at blive afhentet om morgenen, så sidste chance for at stille ud er tirsdag aften.

Man bør lige indprente sig følgende regler for storskraldsafhentning (kopieret fra kommunens hjemmeside). Elektronikaffald må ikke blandes med storskraldet. De sidste gange er papkasser heller ikke blevet taget - de skal placeres i papcontaineren.

"Storskrald anbringes i bunker, der ikke er højere end 1,2 meter, og der må ikke være trapper eller trin på adgangsvejen til opsamlingspladsen. Vær opmærksom på, at der heller ikke må være større mængder end at to skraldemænd kan håndtere det. Storskrald og byggeaffald bliver oftest hentet af biler, der presser affaldet sammen. Store bordplader, rør og guldtæpper bør derfor ligesom brædder skæres i mindre dele.
Storskrald er dit kasserede indbo og det affald, der er for stort til at blive smidt ud med dagrenovationen. Storskrald er fx møbler, madrasser, gulvtæpper eller plastrør uden pvc. Affald fra bygge- og anlægsarbejder, herunder renovering og nedrivning, der udføres af den enkelte husstand uden bistand fra en håndværksvirksomhed, er storskrald. Dog ikke brokker af mursten, tagsten, beton og lignende. Heller ikke sanitetsudstyr, tagplader, gips eller jord/sten/grus må afleveres sammen med storskraldet."
Comments