Nyheder‎ > ‎Arkiv‎ > ‎

Centralvarmen i ejendommen

indsendt 22. okt. 2010 13.01 af Carsten Hougs Lind   [ opdateret 22. okt. 2010 13.07 ]

(Sendt 18/9) Mange har henvendt sig – specielt i nr. 3 – om, at der ikke er varme i radiatorerne. Jeg har været hos Nivaro på 1. sal, og der har jeg konstateret, at der ej heller er varme i de lodrette strenge. Det er naturligvis meget beklageligt. I nr. 5 kan vi få varme på radiatorerne med lidt ”hiv og sving”, da der er varme på de lodrettet strenge. Da ingen af bestyrelsesmedlemmerne har den store kompetance i ét-strengede centralvarmeanlæg, har vi købt et abonnement hos REBO, som indebærer, at de kommer her 4 gange om året. Abonnementet vedrører alene selve varmecentralen og ikke funktionen på de enkelte radiatorer i lejlighederne. Radiatorernes er i realiteten beboernes eget ansvar. Da REBO åbnede for centralvarmen 2. september burde alle radiatorerne have stået åbne på ”5”. Den information fik vi tidligere af Ib Stanley–Madsen såvidt jeg husker, men denne information fik ingen i år. Det skal vi se at huske 1. september 2011. Derfor har bestyrelsen besluttet følgende:

Mandag morgen kommer REBO med 2 mand og skal have adgang til samtlige lejligheder, hvor alle bedes stille radiatorventilerne på ”5”. REBO vil derefter gå fra lejlighed til lejlighed og sørge for at der er varme over alt. Der står formentlig megen luft i rørerne, efter der i sommerens løb har været tømt vand af anlægget flere gange. Jeg håber inderligt, at alle vil sørge for at deres radiatorer står på ”5” mandag morgen og at jeg har fået en nøgle til alle lejligheder. Jeg har personligt sat mandag af til at være der, når REBO kommer og jeg vil personligt gå sammen med VVS-manden i samtlige lejligheder.

Så kontakt mig vedr. nøgle og hvis nogen af Jer vil skrive 2 ord om situationen i Jeres lejlighed, vil det også være en hjælp mandag for REBO.
 
Mange hilsner fra
Viggo
Comments